Google Fotoscan 1.4 update: delen vanuit de app en meer verbeteringen

Als je Fotoscan, ofwel Photoscan van Google weleens hebt gebruikt om oude foto’s te scannen, dan weet je waarschijnlijk dat er een handige functie ontbrak, namelijk het delen van je ingescande foto’s. De update naar Google Fotoscan 1.4 voegt deze deel-functie weer toe. Daarnaast zijn er andere verbeteringen doorgevoerd.

Google Fotoscan 1.4

Google heeft een update uitgebracht voor de Fotoscan app. Hiermee kun je analoge foto’s inscannen en opslaan op je smartphone of in de cloud. De update naar Google Fotoscan 1.4 brengt diverse verbeteringen die de app nog beter maken.

Google Fotoscan 1.4

Het inscannen van je oude foto’s kan een tijdrovende klus zijn met PhotoScan. Dit komt mede doordat Fotoscan de eventuele schitteringen verwijdert. In de nieuwe update heeft Google de mogelijkheid toegevoegd om het verwijderen van schitteringen uit te schakelen. Op deze manier kun je sneller je oude foto’s inscannen en delen, want Google heeft het ook mogelijk gemaakt om je ingescande foto’s direct vanuit de app te delen met social media.

Voorheen was je genoodzaakt om een ingescande foto via Google Foto’s te delen. Erg omslachtig natuurlijk. Daarom heeft Google een optie toegevoegd om je ingescande foto’s direct te delen op social media. De update is vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Fotoscan van Google Foto's
Fotoscan van Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel