Google begint “gratis app van de week” met kindergame

Google is begonnen met een gratis “app van de week” weg te geven in de onlangs geïntroduceerde familie categorie. Het is voor het eerst dat Google op deze manier apps weggeeft.

Gratis app van de week in Play Store

Hoewel Google normaal gesproken wat terughoudend is met het weggeven van gratis apps en games, lijkt daar toch een beetje verandering in te komen. Met de gratis game van deze week kunnen ouders hun kinderen een premium game laten ervaren. Of de gratis apps ook naar andere categorieën zullen komen is nog niet bekend.free-app-otw-googleDe eerste app van de week die Google weggeeft is Daniel Tiger Grr-ific Feelings. Normaal gaat de game over de virtuele toonbank voor 2,45 euro. app-play-storeHet vrolijke en kleurrijke spel bevat allerlei spelletjes zoals het maken van een tekening, selfie, puzzelspelletjes en andere leerzame minigames.

Daniel Tiger Grr-ific Feelings kun je nu gratis downloaden door gebruik te maken van deze promotiecode. Deze code werkt alleen via de computer, zo heeft DroidApp geverifieerd. Wanneer je deze op je smartphone probeert in te wisselen kost de game nog steeds €2,45. Je kunt natuurlijk wel eerst de game bekijken in de Play Store via de onderstaande button.

Daniel Tiger Grr-ific Feelings
Daniel Tiger Grr-ific Feelings
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Bron: Android Authority

Lees ook

Reageer op dit artikel