Google Opinion Rewards beschikbaar in Nederland: gratis Play Store-tegoed verdienen

Google heeft de applicatie Google Opinion Rewards uitgebracht in Nederland. Met Google Opinion Rewards kan je middels korte vragenlijsten en enquêtes gratis tegoed verdienen. Dit tegoed kan je vervolgens gebruiken om apps, muziek, games, boeken of andere content uit de Google Play Store te downloaden.

Google Opinion Rewards is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. De applicatie waarbij je geld kan verdienen door het beantwoorden van vragen, kwam vorige week al beschikbaar voor Duitsland, en nu is dus de beurt aan Nederland. Op dit moment is de dienst naast Nederland en Duitsland, beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en in Australië.

Google-Opinion-Rewards

In Google Opinion Rewards kan je meedoen aan onderzoeken middels een enquête of vragenlijst. Google geeft bij het opstarten van de applicatie aan dat de antwoorden die je geeft, niet gekoppeld worden aan je Google-account. Wellicht een beetje tegenstrijdig, is dat wel je Google-account gekoppeld moet zijn, omdat het tegoed wat je verdient, bijgeschreven wordt in Google Wallet. Je kan per vragenlijst maximaal €0,75 aan Play Store-tegoed verdienen, bij sommige vragenlijsten kan dit minder zijn. Dit tegoed kan je vervolgens besteden aan content zoals apps, films, games en muziek in de Google Play Store.

Google-Opinion-Rewards-2

Wanneer Google Opinion Rewards voor de eerste keer geopend wordt, moet je wat algemene informatie invullen zoals je leeftijdsgroep, postcode, inwonersaantal van de stad waar je woont en tot slot kan je je inkomen doorsturen. De laatste vraag is overigens niet verplicht om hier antwoord op te geven.

Sommige gebruikers geven aan dat de applicatie vast blijft hangen bij het laden van de vragenlijst. Hier merkten we daar niets van, mocht dat bij jou wel het geval zijn, dan zal helaas gewacht moeten worden totdat Google een update uitbrengt voor de app.

Google Opinion Rewards is gratis uit de Google Play Store te downloaden via onderstaande button.

Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Via: Google

Lees ook

Reageer op dit artikel