Google Home en Home Mini vanaf nu officieel te bestellen in Nederland

Google brengt haar slimme assistent, de Google Home en Home Mini officieel naar Nederland. Het bedrijf heeft het startschot gegeven voor de verkoop van de handige gadget.

Google Home naar Nederland

Zojuist heeft Google bekend gemaakt dat haar slimme assistent uitgebracht wordt in Nederland. Het gaat om twee producten die verkrijgbaar worden, de Google Home en Home Mini. De verkoop is begonnen, wanneer je ze nu bestelt, kun je je Google Home op 24 oktober in huis verwachten.

Google Home

De functionaliteit van de Google Home en Home Mini is gelijk. Wel is het ontwerp en de vorm verschillend. Middels het bekende spraakcommando ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ kun je acties uitvoeren. Denk aan het starten van de muziek, het bedienen van de verlichting in huis, het maken van een agenda item of het opslaan van een herinnering.

Middels Voice Match kan de Google Assistent stemmen onderscheiden. Als je bijvoorbeeld vraagt wat er in je agenda staat, krijg jij een ander antwoord dan een andere huisgenoot die tegen de Assistent praat. Het apparaat reageert dus op het commando, hoewel je de microfoons ook handmatig uit kunt schakelen. Lees ook ons artikel met de beste Google Assistent commando’s.

Google Home mini

Zoals gezegd is het vanaf nu mogelijk de Google Home en Home Mini te bestellen. Voor de Home betaal je €149,00, voor de Google Home Mini betaal je €59,00. De Home Mini komt beschikbaar in de kleuren zwart, wit en koraal, dus geen rood. De koraalkleur is alleen via de Google Store te verkrijgen.

Je kunt de apparaten bestellen bij Coolblue, Bol.com en MediaMarkt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel