Google Keep laat je vrienden en familie mee bewerken (+ APK)

Google Keep rolt vanaf vandaag een update uit voor de notitie-app. Met de nieuwe update voor Google Keep wordt het mogelijk om vrienden en familie toe te voegen aan de app, zodat zij ook kunnen mee bewerken. Weg dus met de papieren boodschappenlijstjes op de koelkast.

Dat ene pak melk of een nieuw pak hagelslag. We werken vast wel allemaal met een boodschappenlijstje, digitaal of ‘ouderwets’ op papier (ja, ik ook). Google Keep maakt het bijhouden van een (boodschappen-)lijstje nog gemakkelijker. Vanaf nu kan je namelijk je notities en lijstjes delen met vrienden en familie.

google_keep

Wanneer je met meerdere mensen een lijstje bijhoudt worden anderen realtime op de hoogte gehouden. Per notitie kan je aangeven wie er toegang mag hebben tot de notitie. In het overzicht van de taak, notitie of lijst zie je kleine cirkelvormige foto’s die aangeven wie er toegevoegd zijn.

google_keep

De update voor Google Keep wordt vanaf nu uitgerold. Google Keep kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de APK van Google Keep 3.0.03.

Google Keep - Notities en lijsten
Google Keep - Notities en lijsten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele mogelijke gevolgen bij het gebruik van een APK-bestand.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel