Google komt met reisassistent-app en stuurt hiervoor uitnodigingen

Google heeft uitnodigingen de deur uit gedaan voor een nieuwe dienst. Het gaat om een reis-app die je moet helpen met reizen. De reisassistent van Google zal niet alleen voor Android uitgebracht gaan worden, maar ook voor de Apple iPhone. Volgende week zal de applicatie voor de groep testers beschikbaar komen.

Google reisassistent app

Google komt met een reisassistent in de vorm van een app. De applicatie komt beschikbaar voor Android en iOS en inmiddels heeft het bedrijf verschillende uitnodigingen uitgestuurd. Degenen die een uitnodiging hebben ontvangen maken deel uit van Lokale Gidsen, het review-programma binnen Google Maps. De deelnemers zouden zich in level 2 of hoger bevinden.

Google reis-assistent app

Op dit moment is niet duidelijk wat de reis-app van Google moet gaan doen. Droid-Life schat dat de kans aanwezig is, dat het wat te maken heeft met de e-mail Inbox by Gmail. Deze biedt sinds enige tijd de ‘trip bundels‘. Volgende week zal de applicatie uitgebracht worden voor de testers. Ongetwijfeld zullen we dan meer te weten komen over de reis-assistent app van Google.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel