Google publiceert lijst met beste Android-apps en games van 2015

Google heeft een overzicht gepubliceerd met daarin de beste apps en games voor Android van het afgelopen jaar. De lijst telt 54 games en 18 apps die zowel betaald als gratis beschikbaar zijn voor Android. Staat jouw favoriete game of app er ook tussen?

Beste Android-apps en games van 2015

In de Play Store is vanaf nu een overzicht te vinden met de beste apps en games die zijn uitgebracht voor Android het afgelopen jaar. In het overzicht met de beste apps zien we achttien applicaties variërend van Wikipedia tot Skype en van Word tot Nova Launcher. Ook Google Translate en SwiftKey zijn volgens Google apps die dit jaar niet mochten ontbreken.

Beste apps games play store 2015

De lijst met de beste Android-games van 2015 is wat langer en telt 54 toepassingen. Need for Speed No Limits staat hier tussen, maar ook Lara Croft, Minions Paradise, Clash of Clans, Smashy Road en Trivia Crack Kingdoms.

Naar verwachting zal het aantal apps in deze lijsten nog uitgebreid worden de komende maand. Natuurlijk kan je ook terecht in onze maandoverzichten met de beste apps gerangschikt per maand, zoals de beste apps van november. Je kunt hier de beste apps van 2015 lijst vinden en hier de lijst met beste games van 2015.

Lees ook

Reageer op dit artikel