Google Maps 9.74 beta brengt nieuwe grafische veranderingen

In Google Maps 9.74 beta komen we een aantal veranderingen tegen. De wijzigingen die we nu zien, hebben betrekking op het ontwerp van de app. We zetten de veranderingen voor je op een rij.

Google Maps 9.74 beta

Er is een nieuwe update uitgebracht voor Google Maps; versie 9.74. Met de update worden enkele veranderingen doorgevoerd in de interface van de app. Als eerst zien we tijdens het uitstippelen van de route een extra optie. Wanneer je tikt op de drie puntjes krijg je nu ook de optie te zien om de route-opties te beheren. Deze functie is dus een aantal pixels van beneden naar boven verhuisd. Hier krijg je de mogelijkheid om snelwegen, tolwegen en/of veerdienten te vermijden.

Google Maps 9.74 beta

Middels een server-side update worden ook andere veranderingen doorgevoerd, deze zijn niet afhankelijk van de nieuwe update naar Google Maps 9.74 beta. De zoekbalk krijgt meer een ovale afronding in de hoeken, met een voorbeeldtekst uitgelijnd in het midden.

In Google Maps 9.74 beta zijn ook andere aanwijzingen gevonden voor toekomstige nieuwe functies. Hierbij wordt het mogelijk gemaakt om individuele gerechten of services van een restaurant te beoordelen. Ook komt er een vergrootknop voor de geïntegreerde videospeler en kunnen betere suggesties gegeven worden op basis van zoekgeschiedenis en Google-contacten.

Google Maps zoekbalk

Google Maps 9.74 wordt uitgerold als je onderdeel bent van het beta-programma. Daarvoor kun je je hier aanmelden. Daarbij kun je er ook voor kiezen de APK te downloaden, dat kan via deze link. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel