Google Maps en Zoeken gaan wachttijden bij restaurants tonen

Google heeft een nieuwe functie aangekondigd voor zowel Google Maps als voor de (mobiele) website van Google Zoeken. We kunnen de wachttijden van restaurants raadplegen. Zo weet je precies of je lang op je eten moet wachten.

Wachttijden van restaurants in Maps

Er wordt een nieuwe functie toegevoegd aan de mobiele website van Google en de app van Google Maps. In de applicatie wordt het mogelijk om uitgebreidere statistieken van restaurants te bekijken, deze hebben betrekking op de wachttijd die doorgaans geldt bij de eetgelegenheid.

Google Maps wachttijd restaurant

Natuurlijk is even op je eten wachten in een restaurant niet erg, maar je wilt niet eindeloos op je eten wachten. In Google Maps wordt het binnenkort mogelijk gemaakt om de wachttijden te bekijken. Je krijgt deze resultaten van bijna een miljoen restaurants, waarschijnlijk wel als eerst in de Verenigde Staten,

De grafieken die je te zien krijgt kunnen aangetikt worden. Je ziet vervolgens de tijdsindicatie van hoe lang doorgaans de wachttijd is. De gegevens over de wachttijd zijn afkomstig uit eerder verzamelde gegevens van Google.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel