Google Messenger 2.0 uitgebracht: nieuw design, nieuw icoon (+ APK)

Google heeft een update uitgebracht voor Google Messenger. De berichten-app wordt geüpdatet naar versie 2.0. Hierbij zijn verschillende veranderingen doorgevoerd in de vormgeving van de applicatie en is er een nieuw icoon voor de toepassing.

Google Messenger 2.0

Een nieuwe update staat klaar voor de app Google Messenger. De applicatie waarmee je SMS-berichten kunt ontvangen en versturen is bijgewerkt naar versie 2.0. Als eerst valt direct het nieuwe, ronde app-icoontje op. Daarbij is de stijl van de applicatie meer gelijk getrokken met die van de Telefoon-app in Android 7.1 Nougat.

Wijzigingen in de vormgeving van de toepassing zijn er ook. Het design van de tekstballonnetjes is iets aangepast en zijn nu meer afgerond. Over het algemeen gezien is het design meer compact en wordt de profielfoto kleiner weergegeven. Ook krijg je bij het beginnen van een nieuw bericht een overzichtje met meest recente contacten.

Google Messenger 2.0

Download

De update Google Messenger 2.0 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Het kan dus even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Je kunt wel alvast de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de APK-versie per toestel kan verschillen.

Berichten
Berichten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel