Google Now test nieuwe, kleurrijke weerkaarten met illustraties

De weerkaarten in Google Now zouden er binnenkort weleens anders uit kunnen gaan zien. Google lijkt te zijn gestart met het testen van vernieuwde weerkaarten met Material Design. In Google Now zijn de weerkaarten voorzien van meer informatie, illustraties en meer.

Google Now weerkaarten

De weerkaart in Google Now heeft bij sommige gebruikers een nieuwe lik verf gekregen. Google test nu een nieuwe versie van de kaarten met meer kleur, illustraties en verbeterde functionaliteit. Wanneer er in Google Now gekozen wordt voor het weer, dan krijg je drie tabbladen te zien. Hiermee kan je de weersverwachting van vandaag, voor morgen en voor de komende tien dagen raadplegen.

Bij het bekijken van het weer voor de huidige dag heeft Google de kaart voorzien van een aantal illustraties. De kikker cartoon beeld het weer uit op een vermakende manier. De informatie is uitgebreid met informatie over bijvoorbeeld de luchtkwaliteit, de tijden voor zonsopgang en zonsondergang en ook de UV-index.

Hier op de redactie hebben we de nieuwe weerkaarten nog niet ontvangen. Slechts een kleine groep Android-gebruikers zouden de nieuwe weerkaarten te zien krijgen. Heb jij de nieuwe weerkaarten ook? Laat het dan zeker weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk ook: 

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel