Google Opinion Rewards geeft je waarschuwing over houdbaarheid tegoed

Met Google Opinion Rewards kun je op een relatief eenvoudige manier geld ‘verdienen’. Echter, het tegoed wat opgebouwd wordt is niet onbeperkt geldig. Daar worden gebruikers nu op gewezen.

Google Opinion Rewards tegoed

Wanneer je met regelmaat deelneemt aan een enquête via Google Opinion Rewards, kan het bedrag wat je hebt gespaard leuk oplopen. Het tegoed kun je vervolgens gebruiken voor een aankoop in de Google Play Store. Denk aan een app, game, film, boek of een in-app aankoop. Echter, wat veel mensen niet weten is dat het tegoed niet oneindig houdbaar is.

Google Opinion Rewards tegoed

Zelf ben ik hier ook kort geleden achtergekomen, toen er zo’n 20 euro aan gespaard tegoed als sneeuw voor de zon was verdwenen. Er zijn blijkbaar meer gebruikers die hierdoor ‘verrast’ worden. Google geeft nu in de Opinion Rewards app een melding om gebruikers op de houdbaarheid te attenderen.

In het zijmenu van Google Opinion Rewards kun je zien welke beloningen je hebt verdiend met de applicatie. Je kunt dit oneindig terugkijken. Zo kun je snel berekenen wanneer je tegoed, of een deel hiervan verloopt.

Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel