Google Opinion Rewards app krijgt Material Theme-update

Google heeft een update klaarstaan voor de Google Opinion Rewards applicatie voor Android. Met deze update wordt het design gemoderniseerd in Material Theme-stijl. Het maakt de app een stuk strakker.

Google Opinion Rewards update

Er is een update beschikbaar voor Google Opinion Rewards. Het is een update die sinds kort uitgerold wordt, maar nu pas beschikbaar is in Nederland. In de nieuwe versie zien we het Material Theme-design terug, met een witte balk en een zijbalk met nieuwe opties. De eerdere versie was erg basic en bood eigenlijk niet echt mogelijkheden.

Google Opinion Rewards

Via het zijmenu kun je navigeren naar de beloningsgeschiedenis en de instellingen. Vanuit de applicatie kun je ook direct naar de Play Store navigeren om het tegoed uit te geven. Op het startscherm heb je direct toegang tot enquêtes die je nog in kunt vullen. Met de update ziet het er allemaal net wat strakker en stijlvoller uit.

Met de Google Opinion Rewards app kun je vragenlijsten invullen. Deze gaan bijvoorbeeld over bezoeken aan winkels die je hebt bezocht. Je krijgt hiervoor als beloning een paar centen, die je opbouwt als Play tegoed. De update wordt vanaf nu uitgerold en kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel