Google start met ‘Over Mij’ platform: vervanging voor Google+?

Google+ is niet het sociale netwerk waar Google van tevoren op had gehoopt. Google lijkt nu te zijn begonnen met een nieuw platform; Over Mij. Dit platform geeft alle informatie weer over een persoon en laat je ook je eigen informatie gemakkelijk aanpassen op de ‘About Me’ pagina. Het lijkt erop dat Google+ hiermee verder naar de achtergrond wordt geduwd.

Over Mij

Google heeft een nieuw platform online gezet genaamd; ‘Over Mij’, zo ontdekte we vanmorgen. Dit platform laat in een oogopslag de gegevens zien van een persoon. Op dit moment is alleen je eigen profiel beschikbaar met daarin de gegevens die afkomstig zijn uit de Google-diensten die je gebruikt. De pagina About Me is vormgegeven in Material Design en is te bereiken via de website of de mobiele website. De wijzigingen die je via het Over Mij-platform doorvoert, worden ook aangepast in andere Google-diensten zoals Drive, Google Foto’s en Google+. Het is niet bekend of Google+ hiermee nog verder naar de achtergrond wordt geduwd.

Google Over Mij

Wanneer de dienst ook andermans pagina’s openstelt voor publiek kan je gemakkelijk de contactgegevens en informatie over diegene bekijken. De informatie kennen we van de profielpagina van Google+, zoals de details over je beroep, woonplaats, contactgegevens, sites, geslacht, verjaardag en overige informatie.

Google About Me

Momenteel is je eigen profielpagina te bekijken via de website van Google About Me. Zodra er meer bekend is over Google Over Mij, dan lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel