Google Play Movies en Play Games geüpdatet met Material Design (+ APK) [Update]

Google heeft twee applicaties voorzien van een update. Het gaat om Google Play Movies en Google Play Games. Beide applicaties zijn na de update voorzien van een nieuwe interface; de zogenoemde Material Design interface. Eerder doken al screenshots op van Google Play Music in Material Design.

Na de aankondiging van Android 5.0 Lollipop afgelopen week, is Google druk bezig met het verspreiden van updates voor de eigen apps van Google. Van de week doken al screenshots op van Google Play Music met het Material Design, en werd ook de Play Store voorzien van een nieuwe frisse vormgeving. Nu is de beurt aan de apps Google Play Movies en Google Play Games.

playmoviesgames > Bekijk hier de 20 beste applicaties in Material Design

Alle elementen in de apps zijn aangepast aan het Material Design zoals we dat ook gaan terug zien in de volgende versie van Android: Android 5.0 Lollipop. Ietwat gewijzigde kleuren, een vernieuwd icoon en een wat licht gewijzigde indeling van de app maken het feestje compleet. Het kan nog even duren voordat de update Google Play Movies en Google Play Games in de Play Store te vinden zijn. Mocht je nu al gebruik willen maken van Play Movies en Play Games in Material Design, download hieronder dan de APK-bestanden van de twee apps.

APK Google Play Movies v3.4.23

APK Google Play Games v2.1.10

Google TV (voorheen Google Play Films)
Google TV (voorheen Google Play Films)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Google Play Games
Google Play Games
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

UPDATE: Onze lezer Henk wist als aanvulling op het bericht het volgende te melden. Deze twee versies van Google Play Movies en Google Play Games zijn geoptimaliseerd voor Android TV. Het kan hierdoor zijn dat de apps mogelijk niet goed werken op je smartphone. Dit kan problemen geven met het updaten van een toekomstige update. Dus mocht je nog even kunnen wachten totdat het Material Design officieel verkrijgbaar is, dan is dat zeker aan te raden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

via

Lees ook

Reageer op dit artikel