Google Play Services 6.1.71 uitgebracht (+ APK)

Google heeft versie 6.1.71 uitgebracht van Google Play Services. In de nieuwe versie van de toepassing zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd, die we terug vinden in bijvoorbeeld het icoon en de vormgeving van de Google Play Services app.

Google Play Services 6.1.71 is uitgebracht en bevat diverse interessante nieuwe verbeteringen in de interface. Google Play Services heeft een ander icoontje gekregen in de vorm een tandwiel. Eerder was dit een grijs vlak met het icoontje van een tandwiel en de ‘g’ van Google.

Ook interface van de toepassing zelf is onder handen genomen en bevat nu de Android L-elementen. De nieuwe elementen uit Android L zien we onder andere terug in de bovenste navigatiebalk en de selectievakjes.

playservices

Wat is Google Play Services?

Google Play Services is een applicatie van Google. Met Google Play Services worden Google-apps en apps van Google Play onderhouden en bijgewerkt. Dit kunnen zowel meldingen zijn van bepaalde apps, of de synchronisatie van verschillende diensten. Diverse notificaties van chat-diensten gaan via de servers van Google waardoor je deze applicatie wel nodig hebt om een melding te krijgen, bij een nieuw bericht. Daarnaast optimaliseert Google Play Services het gebruik van je smartphone, ongeacht welke Android-versie je gebruikt. Het is dus niet aan te raden, deze applicatie te verwijderen.

Download hier de APK van Google Play Services 6.1.71. *
* Het wordt niet aanbevolen de APK te downloaden als je gebruik maakt van de developer-versie van Android L. Dit i.v.m grote kans op crashes en vastlopers.

Google Play Services
Google Play Services
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Bekijk ook: ‘Google Play Services 6.1 lekt nieuwe functies voor Google Android’

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

via

Lees ook

Reageer op dit artikel