Google Play Store 6.7 voegt aanmelden en beheren beta-programma’s toe (+ APK)

Google rolt een update uit voor de Google Play Store. Vanaf versie 6.7 kunnen gebruikers die zich hebben aangemeld voor een beta-programma van een app deze gemakkelijk beheren. Mocht je je nog niet aangemeld hebben, dan kan dat voortaan ook direct via de Google Play Store app. Voorheen was het beheren van beta-versies erg omslachtig voor Android.

Google Play Store 6.7

Vanaf versie 6.7 van de Android-app van de Play Store kunnen gebruikers beter en gemakkelijker beta-programma’s beheren. Wanneer er een test-programma van een applicatie beschikbaar is, maar je je hiervoor niet hebt aangemeld, kan dat voortaan direct vanuit de Android-app. Je hoeft niet langer meer gewezen te worden op een link en vervolgens hier de stappen doorlopen.

Als je lid bent van een beta-programma krijg je hierover ook een melding te zien. Daarnaast kan je je via de Play Store ook direct afmelden als beta-tester door het beta-programma te verlaten. Dit kan enige tijd duren. Wanneer je definitief bent afgemeld als beta-tester kan je de laatst uitgebrachte publieke versie als update downloaden uit de download-winkel van Android.

Google Play Store 6.7 wordt vanaf nu via een server-side update uitgerold. Het kan even duren voordat de update ook beschikbaar is op jouw smartphone of tablet. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je hier de APK downloaden voor versie 6.7.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel