Update voor Google Play Store brengt vernieuwd account-menu

Google rolt vanaf nu een update uit voor de Android-app van de Google Play Store. Naast het vernieuwde Play Store icoontje, zijn er meer visuele wijzigingen doorgevoerd door Google. Het menu met account-instellingen en nuttige informatie is uitgebreid en laat zich duidelijker bedienen.

Google Play Store: account

Middels een server-side update wordt stilletjes vanaf nu de nieuwste versie van de Google Play Store verspreid onder de Android-apparaten. Het gaat om versie 6.4.12, waarbij ook het nieuwe Play Store icoontje is te zien. De nieuwe Google Play icoontjes werden begin april aangekondigd door Google. Naast het nieuwe logo zijn er meer verbeteringen doorgevoerd.

Google Play Store account

In het uitschuifbare zogenoemde hamburger-menu is de optie ‘account’ te vinden. Hier kreeg je eerst een overzicht met aangeschafte apps en nu is de vormgeving van dit menu verbeterd. Bij het kiezen van de optie ‘account’ krijg je vier opties te zien; betaalmethoden, abonnementen, beloningen en bestelgeschiedenis. Op deze manier krijg je snel toegang tot de verschillende onderdelen.

De update voor de Play Store wordt zoals gezegd automatisch verspreid. Het kan dus even duren totdat je het nieuwe account-menu ook kunt gebruiken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel