Google Play Store laat je binnenkort gesplitst betalen

De Google Play Store krijgt een mogelijkheid om een aankoop te voltooien met meerdere betaalmethoden. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een deel te betalen met je Play-tegoed en de rest via PayPal of creditcard.

Gesplitst betalen in de Play Store

Google werkt aan een mogelijkheid om een betaling in de Google Play Store gesplitst te betalen met verschillende betaalmethoden. Verschillende gebruikers maken melding dat ze sinds kort de melding krijgen bij het aanschaffen van een app om op deze nieuwe manier af te rekenen.

Google Play Store gesplitst betalen

De mogelijkheid om op verschillende manieren een betaling te voltooien komt als geroepen. Stel je wilt een applicatie kopen die vijf euro kost en je hebt drie euro aan Play-tegoed, dan zou je de twee euro die je nog moet betalen met een andere methode kunnen betalen. Een andere betaalwijze is bijvoorbeeld afrekenen via je provider, met de creditcard of via PayPal.

Het is niet bekend wanneer we de functie in België en Nederland kunnen verwachten. Op dit moment lijkt de functie alleen beschikbaar te zijn bij een aantal gebruikers in de Verenigde Staten.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel