Google Play Store test wederom nieuw design, met nieuwe navigatiebalk

De navigatiebalk in de Google Play Store kan er op je smartphone zomaar binnenkort anders uit gaan zien. Google test wederom veranderingen in de interface.

Google Play Store navigatiebalk

De Google Play Store is de downloadwinkel waar je een groot aanbod aan apps en games kunt vinden voor je Android-apparaat. De vormgeving van de Play Store is in de afgelopen jaren en maanden meerdere malen vernieuwd en ook nu test Google een vernieuwde interface.

Play Store navigatiebalk

Bij verschillende gebruikers is nu een vernieuwde navigatiebalk opgedoken die Google nu test. De nieuwe navigatiebalk vervangt de groene ovale buttons. In de blokken staan onderdelen zoals keuze van de reactie, hitlijsten, categorieën en meer.

Daarnaast zien we ook dat de tabblad-opties zijn uitgebreid. In plaats van de huidige “apps en games” en “films, muziek en boeken” zien we nu tabbladen als home, films, muziek en dergelijke apart. Ook het zijmenu is aangepast met de optie ‘mijn apps en games’ bovenin beeld.

Het is niet bekend of Google de nieuwe interface breed uit gaat rollen. Vooralsnog is hij bij enkele gebruikers opgedoken.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel