Week 36 – Dropsync Pro en Farming Simulator 16 voor 10 cent in Play Store

Deze week kun je weer twee Android-toepassingen uit de Google Play Store downloaden met flinke korting. Voor 10 eurocent kun je in week 36, deze week dus, de app Dropsync Pro en de game Farming Simulator 16 downloaden voor €0,10.

Week 36 aanbiedingen Play Store

De app Dropsync is een handige toevoeging voor gebruikers van Dropbox. Met Dropsync wordt het mogelijk om bestanden tussen je online cloud-account en je smartphone in beide richtingen te synchroniseren. Daarbij wordt het ook gelijk gesynchroniseerd tussen alle verbonden apparaten. Denk aan foto’s, muziek, bestanden en veel meer.

Je kunt ervoor kiezen dat alle nieuwe bestanden op je apparaat direct geüpload worden naar Dropbox, en nieuwe bestanden op Dropbox direct gedownload worden naar je toestel. Bij de Dropbox app moet alles handmatig gedaan worden, met deze Dropsync app wordt alles automatisch voor je gedaan, zonder dat je hier nog omkijken naar hebt. De Pro-versie die nu 10 cent kost maakt het mogelijk om bestanden te uploaden die groter zijn dan 10MB, is sneller en biedt nog een aantal extra mogelijkheden. Voor de Pro Key-versie moet je eerst de gratis versie installeren.

Dropsync pro

Farming Simulator 16

Liefhebbers van simulatie-games kunnen hun hart ophalen bij Farming Simulator 16. In dit spel heb je de taak om een realistische, eigen boerderij te beheren. Hierbij moet je denken aan diverse aspecten, zoals het laten groeien van gewassen, oogsten met de verschillende voertuigen en machines en dieren te verzorgen. Je gewassen kun je ook weer virtueel verkopen waardoor je je boerderij weer kunt uitbreiden. De game biedt uren speelplezier en bevat ook een multiplayer modus.

Dropsync: Autosync for Dropbox
Dropsync: Autosync for Dropbox
Ontwikkelaar: MetaCtrl
Prijs: Gratis+
Dropsync PRO Key
Dropsync PRO Key
Ontwikkelaar:
Prijs: € 6,99
Farming Simulator 16
Farming Simulator 16
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel