Google Playbook: gepersonaliseerde handleiding voor ontwikkelaars

De Google Playbook app is een nieuwe applicatie voor app-ontwikkelaars met handige tips en artikelen. Door de app te koppelen aan je Google account krijg je gepersonaliseerde content te zien. Met de gepersonaliseerde content wil Google ontwikkelaars in staat stellen betere apps te ontwikkelen.

Google Playbook

Google organiseert deze week het Google I/O evenement speciaal gericht op ontwikkelaars van apps en hardware. Gisteren bracht de internetgigant al een app uit waarmee ontwikkelaars hun app-downloads bij kunnen houden. Nu komt daar een handige handleiding bij in de vorm van een app.

Playbook app

Beginnende maar ook gevorderde ontwikkelaars kunnen in de applicatie persoonlijke tips vinden voor het maken van betere apps. Bij het starten van Playbook kun je ervoor kiezen over welke thema’s je informatie wenst te ontvangen. Bijvoorbeeld over het lanceren van een app of een wereldwijde markt aanspreken zijn tips te vinden.

Playbook app

De Google Playbook app is te vinden in de Google Play Store, maar het is mogelijk dat deze app nog niet beschikbaar is voor Nederland en België. Kun je deze niet vinden dan is het ook mogelijk om een APK-bestand te downloaden via APK Mirror.

Lees ook

Reageer op dit artikel