Google+ 7.0 uitgebracht voor Android met 69 bugfixes en verbeteringen

Google heeft haar Google+ applicatie voor Android geüpdatet. In Google+ 7.0 zijn bijna zeventig bugs gefixt en zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd aan de social media-app van Google. Hierdoor moet de applicatie nog prettiger zijn om te gebruiken. We zetten de verbeteringen voor je op een rij.

Google+ 7.0

Google heeft Google+ 7.0 uitgebracht in de Google Play Store. Op het eerste gezicht lijkt de update niet veel toe te voegen, maar achter de schermen zijn er wel degelijk veel verbeteringen doorgevoerd. Om te beginnen zijn er 69 bugs gefixt in de applicatie. Daarnaast zijn er 14 toegankelijkheids-problemen verholpen.

Google+ 7.0

Vanaf nu zal de onderste balk met tabbladen verborgen worden tijdens het scrollen door je tijdlijn. Een andere verbetering in Google+ 7.0 is dat voortaan ook de huidige positie onthouden wordt in de tijdlijn als je de app verlaat en later weer opent. Hierdoor hoef je geen updates van degenen die je volgt te missen. De zoekfunctie is ook uitgebreid en laat nu tijdens het typen al suggesties zien. Mocht je nog geen communities of collecties volgen op Google+ dan zal je vanaf nu ook suggesties te zien krijgen op je profiel.

Downloaden

Google+ 7.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Currents
Currents
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel