Google+ app voorzien van update naar versie 10.1 met nieuw design

Google+ is het eigen sociale netwerk van Google. Er is nu een nieuwe update uitgebracht naar Google+ 10.1 waarbij het bedrijf heeft gekozen voor een vernieuwd design. Het oogt allemaal wat kaler.

Google+ 10.1

De gebruikersinterface van de Google Plus app is met de laatste update op de schop gegooid. Wat direct na het updaten opvalt is dat de rode kleur bovenin en de donkere balk onderin niet meer van kleur voorzien zijn. Het enige rode effect in de Google+ app zien we nog bij het potloodje om een bericht de deur uit te doen en van het geopende venster in de balk. Hieronder zie je rechts de meest recente versie.

Er is nog wel enigszins wat kleur te ontdekken in Google+ 10.1. Bijvoorbeeld als we naar de tabbladen voor evenementen. Daarbij zien we ook nog de blauwe kleur bij de collecties. Het is niet bekend of dit binnenkort ook zijn kleur zal verliezen.

Google zou tevens werken aan een feature die je op de hoogte houdt van ‘Hoogtepunten van vandaag’. De update voor de Plus app wordt vanaf nu uitgerold, maar mocht je niet willen wachten, dan kun je hier aan de slag met de APK. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Currents
Currents
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel