Nieuwe functies voor Google+ in versie 7.8

Google heeft haar social media-app Google+ voorzien van een update. De nieuwe update voor Google+ brengt een aantal nieuwe functies naar de applicatie. Vooral de gebruikerservaring moet met de update naar versie 7.8 verbeterd zijn.

Google+ 7.8

Google+ 7.8 wordt verspreid via de Google Play Store. Het sociale netwerk van Google is nog altijd minder populair dan Facebook en Twitter, maar toch weten veel mensen Google+ te vinden. De app-update maakt de manier van bedienen weer een beetje prettiger. Wanneer je de app opstart en er zijn nieuwe berichten, zie je nu onderin beeld een ovale melding met ‘nieuwe berichten’. Door hier op te tikken spring je in één keer helemaal naar boven, zodat je niet zelf naar boven blijft scrollen. Eerder was dit al in de app wel te vinden, maar nu moet het voor gebruikers op een logischere plek zijn.

Een andere nieuwe functionaliteit zien we in het uitschuifbare menu in de app. Nadat Google er eerder voor koos om bijvoorbeeld Google Foto’s uit Google+ te halen, is het nu een soort van terug. In het menu zien we een overzicht met ‘Google-apps’, waaronder Google Foto’s, Hangouts en Google Zoeken. Verwacht niet de integratie weer terug, want het enige wat deze snelkoppeling doet is je de desbetreffende applicatie laten openen.

De update voor Google+ wordt vanaf nu uitgerold en kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Currents
Currents
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel