Google+ 7.2 met verschillende verbeteringen uitgebracht voor Android

De Android-app van Google+ is uitgebreid met een reeks nieuwe functies. De update voor de Google+ app brengt onder andere ‘custom tabs’, zoekgeschiedenis en verschillende andere functies. Hiermee wordt het sociale netwerk van Google nog prettiger om te gebruiken op de smartphone.

Google+ 7.2

In de Google Play Store wordt vanaf nu de update voor de Google+ app uitgerold. Het gaat om de update naar versie 7.2. De vorige versie, Google+ 7.0 was een update met 69 bugfixes, in deze versie zijn 29 bugs verholpen. Daarnaast zijn er tien kwesties opgelost rondom de toegankelijkheid van de Google+ app. Zo is bijvoorbeeld het selecteren van een kring of collectie aangepast naar een lijst met selectievlakjes.

google+ 7.2

Vanaf nu kan dankzij Chrome Custom Tabs een link direct in de Google+ app zelf bekeken worden. Hierdoor hoeft er niet meer een aparte browser geopend te worden. De link wordt geladen in een apart tabblad van de Chrome-browser. Dit heeft als voordeel dat je ook de inloggegevens kunt gebruiken uit de browser die eerder zijn gebruikt (automatisch aanvullen). Een andere nieuwe functie in de Google+ 7.2 app is dat je je zoekhistorie kunt raadplegen en ook is er de autocomplete functie. Ook is de navigatie binnen de bepaalde items verbeterd.

Verder maakt Google+ gebruikers sinds vandaag attent op gemiste berichten in het notificatiescherm. Deze functie lijkt er op de functie van Twitter “Terwijl je weg was”, Google wil haar gebruikers attenderen op interessante berichten die je nog niet hebt bekeken.

Google Plus gemiste berichten

De update naar Google+ 7.2 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Currents
Currents
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel