Google Podcasts app krijgt sorteerfunctie en mogelijk transcriptie

Onderweg een podcast beluisteren is heel gewoon en in de Google Podcasts app kan je gemakkelijk bijhouden welke afleveringen je al geluisterd hebt. Nu zijn er een aantal handige functies bijgekomen die het luisteren nog makkelijker moeten maken.

Google Podcasts sorteren

Een nieuwe sorteerknop is nu te vinden bij de afleveringen van je favoriete podcasts. Ook als je een nieuwe podcast in één keer wilt luisteren komt de functie van pas, het sorteren kan namelijk van oud naar nieuw of zoals hij standaard staat van nieuw naar oud. Een nieuw soort timer geeft je de mogelijkheid om afleveringen in delen van vijf minuten te luisteren. Ook kan je ervoor kiezen om te luisteren tot het einde van een aflevering zonder dat de volgende afgespeeld wordt.

Google Podcasts transcriptie

Google lijkt meer machine learning toe te passen op de podcasts want het kan ook relevante zoekopdrachten tonen bij een aflevering. XDA-developers kwam achter een functie die op dit moment nog niet publiek is, het aanbieden van een transcriptie bij een podcasts. Hiermee kan je dus tegelijkertijd meelezen met de inhoud van een podcast.

Google Podcasts
Google Podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel