Google promoot Nexus-smartphones in commercial voor feestdagen

Google heeft een nieuwe video gepubliceerd voor de feestdagen. In de commercial promoot Google de nieuwe Nexus-smartphones in een winters thema. Het gaat om de LG Nexus 5X en de Huawei Nexus 6P die uitgelicht worden door Google. Beide smartphones zijn inmiddels ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Feestdagen commercial

Voor de komende feestdagen in de maand december heeft Google een nieuwe commercial uitgebracht om de Nexus-smartphones te promoten. In de video die de slogan S’more to love this Season meekrijgt, wordt een link gelegd op s’mores. Dit is een Amerikaanse snack bestaande uit een biscuit, chocolade en marshmallow. Vooral het laatste heeft natuurlijk alles te maken met Android 6.0 Marshmallow. De video is hieronder te bekijken.

Als je alles wilt weten over de twee nieuwe Nexus-smartphones, dan kan je natuurlijk terecht op onze smartphone-pagina’s. Op deze pagina’s vind je alle specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en de laagste prijzen in een duidelijk overzicht. Je bereikt ze via onderstaande buttons voor zowel de Nexus 5X als de Nexus 6P.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel