Nexus 6P langzaamaan verkrijgbaar in Nederland: de beste prijzen

Nadat eerder deze maand de LG Nexus 5X voet op Nederlandse bodem wist te zetten, is nu ook de Nexus 6P beschikbaar in Nederland. Langzaamaan vult de Huawei Nexus 6P voorraad zich van de verschillende winkels. De Huawei Nexus 6P is vervaardigd uit aluminium en draait op Android 6.0 Marshmallow.

Nexus 6P in Nederland

Anderhalve week geleden bracht LG de Nexus 5X uit in Nederland. De twee nieuwe Nexus-smartphones werden in september aangekondigd en inmiddels is ook de luxere Huawei Nexus 6P beschikbaar in de Nederlandse winkels. Een rondgang bij de verschillende winkels door DroidApp maakt duidelijk dat de Nexus 6P langzaamaan bij steeds meer winkels op voorraad is. Wel zitten er verschillen in de levertijd tussen de verschillende kleuren en opslagruimte.

Huawei Nexus 6P

De Huawei Nexus 6P is het eerste Nexus-toestel van Huawei en is voorzien van een metalen behuizing. Aan de voorzijde van de Nexus 6P bevindt zich een 5,7 inch AMOLED-display terwijl aan de achterkant de vingerafdrukscanner is te vinden, samen met de 12.3 megapixel camera. De Snapdragon 810 octa-core processor heeft een rekenkracht van 2.0 GHz en de accu heeft een ruime capaciteit van 3450 mAh.

Huawei Nexus 6P

We hebben alle specificaties, prijzen en gerelateerde nieuwsberichten rondom de Nexus 6P gebundeld op onze speciale Nexus 6P pagina. Daar vind je ook in een oogopslag de prijzen van de verschillende winkels. Via onderstaande button navigeer je direct naar de Huawei Nexus 6P pagina. Mocht je meer interesse hebben in de LG Nexus 5X, bekijk dan hier de pagina met Nexus 5X specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel