Nexus 5X en Nexus 6P vanaf nu beschikbaar voor pre-order [update]

De Nexus 5X is vanaf vandaag te pre-orderen in Nederland. In drie verschillende kleuren kan de nieuwste Nexus-smartphone besteld worden. De nieuwe Nexus 5X werd eind september aangekondigd door Google, samen met de Nexus 6P van Huawei. Ook de Nexus 6P is beschikbaar voor pre-order.

LG Nexus 5X

De LG Nexus 5X is vanaf vandaag te pre-orderen in Nederland. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk ‘carbon’, ‘kwarts’ en ijsblauw, waarbij de laatste kleur voor zover bekend alleen via de Google Store zelf verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast kan er gekozen worden uit 16GB of 32GB aan intern geheugen.

LG Nexus 5X

De LG Nexus 5X werd eind september aangekondigd tijdens het Google evenement. Naast de LG Nexus 5X werd ook de Huawei Nexus 6P aangekondigd. Deze zal ook deze maand verkocht gaan worden. De Nexus 5X heeft een 5,2 inch display, een Snapdragon 808 hexa-core processor en een vingerafdrukscanner voor verbeterde beveiliging. LG heeft de Nexus 5X voorzien van de nieuwste Android-versie; Android 6.0 Marshmallow.

LG Nexus 5X

Pre-order

De prijs voor de 16GB Nexus 5X bedraagt 479 euro. Voor de Nexus 5X met 32GB betaal je 529 euro. Je kunt de Nexus 5X pre-orderen bij Studentmobiel en Belsimpel. Ook wordt het toestel aangeboden bij de Google Store.

We hebben alle details zoals de specificaties, de prijzen en het laatste nieuws van de Nexus 5X gebundeld op onze Nexus 5X pagina.

Nexus 6P pre-order

Ook de Huawei Nexus 6P is vanaf vandaag bij verschillende webwinkels te pre-orderen. Dit toestel is voorzien van een aluminium behuizing en een aantal interessante extra mogelijkheden. Alle details vind je op de pagina met de Huawei Nexus 6P specificaties.

De Huawei Nexus 6P is er met 32GB voor 649 euro en met 64GB voor 699 euro. Je kunt de Nexus 6P pre-orderen bij Studentmobiel en Belsimpel.

Lees ook

Reageer op dit artikel