Nexus 5X eindelijk te koop in Nederland: de beste prijzen

We hebben er in Nederland even op moeten wachten, maar vanaf vandaag ligt dan eindelijk de LG Nexus 5X in de winkels. De LG Nexus 5X is één van de twee nieuwe Nexus-smartphones. Vorige week werd de pre-order gestart voor de Nexus 5X en Nexus 6P. We zetten de mogelijkheden van het toestel, inclusief de prijzen van de Nexus 5X voor je op een rij.

Nexus 5X in Nederland

Eind september kondigde Google twee nieuwe Nexus-smartphones aan; de Huawei Nexus 6P en LG Nexus 5X. Hoewel we in Nederland nog even moeten wachten op de Huawei Nexus 6P, kunnen we vanaf vandaag wel al de LG Nexus 5X verwelkomen in ons land. Dit toestel is een van de eerste smartphones met Android 6.0 Marshmallow en zal ook de komende jaren nog haar updates ontvangen. Daarnaast is ook de Nexus 5X net als de rest uit de Nexus-lijn voorzien van stock-Android, dus geen overbodige toeters en bellen in de interface.

LG Nexus 5X

LG heeft de Nexus 5X uitgerust met een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 808 hexa-core processor en een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel. De 12.3 megapixel camera moet ook in omgevingen met weinig licht scherpe en ruisvrije foto’s maken. Aan de voorzijde is de 5 megapixel front-camera geplaatst, dus ook selfies zijn geen probleem. De accu van de LG Nexus 5X heeft een capaciteit van 2700 mAh en kan worden opgeladen via de USB Type-C poort.

Verkrijgbaarheid

Zoals gezegd is de Nexus 5X vanaf vandaag verkrijgbaar. Het toestel is er met 16GB en 32GB aan intern geheugen. Op onze speciale LG Nexus 5X pagina vind je een compleet overzicht met alle prijzen en specificaties.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel