Google Spaces 1.3: bugfixes en betere toegankelijkheid

Google Spaces is een verzamelplaats voor tekst, foto’s en video’s over de meest uiteenlopende onderwerpen die door gebruikers zelf verzameld worden. Voor Google Spaces is nu een nieuwe update uitgebracht die niet alleen het versienummer verhoogt naar 1.3 maar ook tal van verbeteringen kent.

Google Spaces 1.3

Google Spaces laat je voor de meest uiteenlopende onderwerpen een verzameling aanleggen, om je verzameling overzichtelijk te houden komt Google met een paar aanpassingen. Zo is er een karakter limiet geplaatst op de tekstberichten. De video labels die bij een video te vinden zijn, zijn nu ook makkelijker te bedienen.

Op het gebied van performance en stabiliteit heeft Google Spaces ook winst geboekt. Zo zul je merken dat het plaatsen van een foto nu een stuk sneller gaat. De lijst met recent bekeken YouTube video’s is nu ook scrollbaar gemaakt. Verder is de werking van de terugknop in de Android-app verbeterd en kun je nu door dubbel te tikken op een profielfoto een profiel bekijken.

Google Spaces 1.3 bevat verder 15 bugfixes voor gerapporteerde problemen. Je kunt de Google Spaces-app downloaden of updaten via de onderstaande knop.

Lees ook

Reageer op dit artikel