Google stopt met de handige ‘Reply’ app, maar er is goed nieuws

Google trekt de stekker uit de Reply app. Deze handige applicatie liet je nog sneller reageren op berichten. Het was een ontwikkeling van de hobby-afdeling van Google; Area 120.

Reply stopt

Google Reply, het was een handige applicatie waarmee je snel kunt reageren op berichten. Afhankelijk van de context wordt gekeken welke reactie het meest passend is bij de situatie. Wanneer iemand vroeg hoe laat je thuis kwam, kon je met één druk op de knop het bericht kiezen om te antwoorden met de aankomsttijd volgens je navigatie-app. De app kan bijvoorbeeld ook overweg met de agenda-app en kan het automatisch reageren op berichten terwijl jij van je vakantie geniet.

Google Reply stopt

Nu is duidelijk geworden dat Area 120, de hobby-afdeling van Google, stopt met Reply. In een mail laat het gebruikers van Reply weten dat het ging om een zeer vroeg experiment en dat deze eindigt. We hebben de invloed van Reply bij verschillende apps gezien middels Smart Replies. Ontwikkelaars kunnen hiermee aan de slag in Android Pie. Volgens de mail blijft Reply de komende maanden gewoon werken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel