WhatsApp 2.18.300: handige update brengt ‘Swipe to Reply’

Een veeg geven over een bericht om deze te beantwoorden. Met de komst van de update naar WhatsApp 2.18.300 is deze optie toegevoegd aan de app. Als eerst is de nieuwe functie in de beta-versie aanwezig. 

WhatsApp met Swipe to Reply

Nadat we het bijvoorbeeld al in Telegram zagen, is nu ook WhatsApp bezig met de handige Swipe to Reply functie. Hiermee kun je nog sneller een bericht beantwoorden via de populaire chat-app. De functie was al wat langer beschikbaar in de iOS app van WhatsApp en nu komt hij dus ook naar Android. Je kunt de functie nu gebruiken in de beta-versie en binnenkort verwachten in de definitieve versie.

whatsapp swipe to reply

Door over een bericht van links naar rechts te vegen kun je het bericht snel beantwoorden en wordt het toetsenbord geopend. Voorheen moest je nog het bericht ingedrukt houden, selecteren en op de reply-knop drukken bovenin beeld. Deze manier werkt dus duidelijk sneller.

Zoals gezegd is WhatsApp 2.18.300 een beta-versie. Het kan nog eventjes duren voordat de functie voor iedereen beschikbaar is. Mocht je niet willen wachten, dan kun je hier de APK downloaden en direct de nieuwe Swipe to Reply functie gebruiken.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel