WhatsApp komt met donker thema en swipe to reply

WhatsApp werkt aan nieuwe features voor de Android-app van de chatdienst. Het wordt mogelijk om een donker thema in te stellen en een bericht te beantwoorden door er overheen te vegen.

Swipe to reply en donker thema

Eindelijk is er weer nieuws bekend over een nieuwe update voor WhatsApp. Hoewel het nog onbekend is wanneer de update voor de applicatie verschijnt, is wel duidelijk aan welke nieuwe features wordt gewerkt door de ontwikkelaars.

WhatsApp donker thema concept

WhatsApp werkt aan een functie waarbij gebruikers een bericht kunnen beantwoorden door over het ontvangen bericht te vegen/swipen. Het is een handige functie die we al langere tijd in Telegram vinden. Nu werkt dus ook WhatsApp aan deze feature. Een andere nieuwe feature die we bij andere chat-apps zoals Telegram al veel langer zagen is een Dark Theme. Hoe het donkere thema er precies uit komt te zien is nog onbekend. Wel is onderstaand concept opgedoken voor de iOS-versie van de applicatie.

De aanwijzingen voor de nieuwe functionaliteit zijn ontdekt in de code van de nieuwe versie. Zodra er meer bekend is over de uitrol ervan, zullen we je natuurlijk op de hoogte houden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel