Google Street View laat je Paleis Noordeinde bezoeken

Google heeft Google Street View uitgebreid met een nieuwe uitgebreide 360-graden fotoreeks. Vanaf nu is het mogelijk om binnen te kijken bij Paleis Noordeinde in Den Haag. Volgens Google bevat de collectie ook beelden die alleen virtueel toegankelijk zijn.

Google Street View: Paleis Noordeinde

Het Paleis Noordeinde in Den Haag is vanaf vandaag te bewonderen in Google Street View. Street View is te bereiken via de website, Google Maps-app of eigen Street View app. Eerder bracht Google al de Oranjezaal in Paleis Huis ten Bosch en Koninklijk Paleis op de Dam in beeld met de fotodienst.

Google Street View laat in Paleis Noordeinde het paleis in 360 graden foto’s zien. Op deze manier kan je helemaal om je heen kijken. De beelden zijn vastgelegd met de Street View-trolley. Dit is een duwkar met camerasysteem die gemakkelijk van zaal naar zaal verplaatst kan worden. Met Street View kan je onder andere het Koninklijk Staldepartement, de Koepel van Fagel, het Koninklijk Huisarchief en de Indische Zaal bekijken. Ook het wagenpark met de verschillende koetsen zijn via Google Street View te bewonderen.

Je kunt Paleis Noordeinde vanaf nu bekijken in Google Street View, via de applicatie die je kunt downloaden via onderstaande button, of via de website.

Google Street View
Google Street View
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel