Google test integratie van Assistent in ‘Android Berichten’

De Android Berichten app krijgt steeds meer een voorsprong op de chat-app Google Allo. Google test nu voor Android Berichten de integratie van Google Assistent.

Assistent in Android Berichten

Google test momenteel Google Assistent integratie in haar eigen sms-app voor Android; Android Berichten. Het doet denken aan de integratie van de Assistent in chat-app Google Allo. In tegenstelling tot Duo weet Allo niet echt van de grond te komen. Iets wat niet heel verrassend is, aangezien de markt voor chat-apps al enorm verzadigd is. Daarom probeert Google het met Android Berichten.

Android Berichten Assistent

De kans is aannemelijk dat we binnenkort de definitieve uitrol krijgen van Assistent in Android Berichten. Hoewel in de test die nu uitgevoerd wordt, de mogelijkheid tot het stellen van vragen ontbreekt, kunnen wel suggesties getoond worden op basis van het gesprek.

Bij deze suggesties kun je denken aan het snel opvragen van het weer, het zoeken van een locatie zoals een restaurant of andere suggesties. De functie wordt momenteel getest, maar de kans is aannemelijk dat we op termijn de definitieve uitrol krijgen van de Assistent in de Android Berichten app.

Leestip: Google Assistent: alle commando’s die het leven wat makkelijker maken

Berichten
Berichten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel