Google test wederom nieuwe lay-out in Play Store zoekresultaten

In de afgelopen tijd schreven we over vernieuwingen in de Google Play Store voor Android. Ook nu zijn er weer veranderingen opgemerkt in de zoekresultaten van de Play Store app voor Android. Je krijgt sneller het zoekresultaat waar je naar op zoek bent.

Play Store zoekresultaten

Google test wederom een nieuw design voor de Google Play Store. De zoekresultaten worden op een andere manier weergegeven bij verschillende gebruikers. Het gaat om een server-side update die (nog) niet voor iedereen beschikbaar is.

Play Store zoekresultaten

Wanneer je bijvoorbeeld zoekt op ‘Chrome’ dan zie je het meest belangrijke resultaat als eerste. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat je waarschijnlijk op zoek bent naar deze app. Dit geldt ook voor zoekopdrachten naar andere apps. De andere resultaten worden onder de kaart getoond. Vanuit de kaart kan je een app installeren, of als je hem al hebt geïnstalleerd openen of verwijderen.

Zoals gezegd is de nieuwe lay-out in de zoekresultaten van de Play Store opgedoken bij meerdere Android-gebruikers. Onlangs begon Google met de uitrol van de nieuwe kleur groen en gewijzigde indeling van de Play Store app. Heb jij de nieuwe zoekresultaten interface al?

Lees ook

Reageer op dit artikel