Google toont zoekresultaten in kaarten met kleurrijke lijnen

Google lijkt bij sommige gebruikers te experimenteren met een gekleurde lijn bij de zoekresultaten, daarbij worden zoekresultaten in kaarten weergegeven. Hiermee lijkt Google zoekresultaten duidelijker van elkaar te kunnen scheiden.

Google chrome search

Vanavond kwamen we tot de ontdekking dat Google lijkt te experimenteren met een vernieuwde weergave van zoekresultaten. Eerder kwamen we tot de ontdekking dat Google bezig was met het doorvoeren van Material Design in de mobiele website van Google. Nu lijkt Google een stap verder te gaan. Zoekresultaten worden weergegeven in zogenoemde cards en de kaarten zijn voorzien van een kleurrijk lijntje.

Google chrome search

Op twee toestellen op de redactie ontdekte we deze nieuwe feature binnen Google, maar niet op alle toestellen lijkt het al doorgevoerd te zijn. We maakten in beide gevallen gebruik van de Google Chrome browser. Het maakte hierbij niet uit of het toestel op Android 5.0 Lollipop draait, want ook op een toestel met Android 4.4.2 kregen we de kleurrijke lijnen bij de zoekresultaten te zien, inclusief de kaart-weergave.

We horen graag of jij ook de vernieuwde weergave van de zoekresultaten hebt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel