Chrome v40 voor Android uitgebracht met tal van vernieuwingen (+ APK)

Google heeft versie 40 uitgebracht van de Android-browser Chrome. Chrome v40 bevat tal van vernieuwingen, waardoor de gebruikerservaring nog beter moet worden.

Chrome v40 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Eerder was Chrome v40 al als beta beschikbaar, maar is nu stabiel genoeg voor volledige uitrol. De nieuwe bookmark-manager vinden we terug in de nieuwe versie; de interface hiervan geeft een duidelijkere en strakkere weergave.

desktop

Wanneer je Android 5.0 Lollipop gebruikt, kan je daarnaast gebruik maken van de grotere adresbalk. Deze zorgt er voor dat als je op de url zelf klikt, dat het venster vergroot wordt en zo dus makkelijk de url kunt kopiëren.

Hieronder de changelog van Google Chrome v40, die AndroidPolice heeft samengesteld omdat Google nog geen officiële changelog heeft uitgebracht:

  • New bookmarks manager available in flags
  • Larger address bar with overflow button, if you have Lollipop and merged tabs and recent apps
  • New zoom behavior for sites with fixed headers
  • More things work when you’re offline
  • Close all tabs shortcut added for tablets
  • New view/copy URL behavior

chrome-v40

Wij ontdekte ook dat de site-instellingen zijn veranderd qua weergave. Echter is de vernieuwde weergave van de bladwijzers niet zichtbaar is. Het kan zijn dat dit ook enkel voor Lollipop-gebruikers is.

De nieuwe versie van Google Chrome wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Chrome v40 APK.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel