Google My Tracks bijgewerkt met ‘Earth-weergave’ (+ APK)

Google heeft een update uitgebracht voor de app My Tracks. Met Google My Tracks kan je routes vastleggen en deze later op verschillende manieren bekijken. De update brengt een vernieuwde weergave van je routes.

Google My Tracks

Het is weer woensdag, tijd dus voor Google Update Wednesday. Google trapt af met een update voor Google My Tracks. Met de app My Tracks kan je een route bijhouden die je bijvoorbeeld aflegt op je fiets of wandelend, of terwijl je auto rijdt. Er worden verschillende gegevens bijgehouden van bijvoorbeeld de snelheid, de afstand en de hoogte. De resultaten kan je delen met je vrienden of openbaar maken met een url.

Google My Tracks

Google My Tracks ondersteunt nu een nieuwe weergave van de routes. Je kan nu routes bekijken in ‘Earth-weergave’. Eerder was het al mogelijk om je route te bekijken op de normale herkenbare kaartweergave of in satelliet-view, ook kon je je activiteit bijhouden in terreinweergave.

De update voor Google My Tracks wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen, of kunnen wachten kan je hier de Google My Tracks 2.0.10 APK downloaden.

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel