Google laat de trends en populairste vragen voor verkiezingen 2017 zien

Google heeft een aparte Trends-pagina online gezet waarbij het inzicht geeft in de statistieken en trends rondom de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Morgen, woensdag 15 maart, mag Nederland naar de stembus voor een nieuw kabinet. 

Verkiezingen 2017

Woensdag 15 maart mag Nederland zijn of haar stem laten horen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Zoekmachine Google speelt hier slim op in en heeft een aparte verkiezingen 2017 pagina online gezet in Trends.

Hierbij krijg je precies te zien naar welke partijen het meest gezocht wordt op dit moment. Daarnaast krijg je inzicht in de populairste vragen zoals ‘Hoeveel stemmen voor 1 zetel?’ ‘Op welke partij kan ik het beste stemmen?’ en ‘Welke partijen doen mee aan de verkiezingen?’.

Google Trends verkiezingen 2017

Op de interactieve kaart kun je zien waar in Nederland het meest wordt gezocht naar een bepaald politiek onderwerp. Ook vind je de vragen over de EU, vragen over immigratie, vluchtelingen, de gezondheidszorg en pensioen en nog veel meer.

Mocht je nog meer willen weten over de verkiezingen 2017, raadpleeg dan ons uitgebreide overzicht met verkiezingen apps. Het overzicht met de verkiezingen vragen, statistieken en meer van Google vind je op deze website.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel