Arjen Lubach lanceert Kamergotchi app: verzorg de lijsttrekkers

De bekende komiek Arjen Lubach heeft tijdens zijn show van Zondag met Lubach een nieuwe game aangekondigd. Met de app Kamergotchi kan je verschillende kamerleden verzorgen op je smartphone. De werking van de game is hetzelfde als die van Tamagotchi.

Kamergotchi app

Vrijwel gelijk na de uitzending van Zondag met Lubach is een nieuwe hype ontstaan. Arjen Lubach heeft voor de verkiezingen de app Kamergotchi gelanceerd. In dit spel kan je een lijsttrekker verzorgen, net zoals dat je een virtueel huisdier moet verzorgen in het traditionele Tamagotchi.

De Kamergotchi app omvat 17 verschillende lijsttrekkers van de verschillende partijen. Na het opstarten van de app dien je te schudden met je smartphone waarna uit het ei een lid uit de Tweede Kamer opduikt. Je kunt het te verzorgen kamerlid niet aanpassen en wordt willekeurig gekozen. Vervolgens dien je de lijsttrekker eten, aandacht en kennis te geven. Tevens kan je op zijn neus drukken en hem of haar aaien over het gezicht.

Wanneer de lijsttrekker betrokken is bij actueel nieuws, ontvang je een bericht. Vervolgens moet je de lijsttrekker dan meer aandacht geven. Iedere dag wordt een nieuw klassement getoond met de namen van degenen die zijn of haar politicus het beste hebben verzorgd. Hiermee kun je dan ook nog kaarten winnen voor een show van Arjen Lubach.

Downloaden

In bovenstaande video vind je het fragment van de uitzending van Zondag met Lubach van zondag 19 februari 2017. Kamergotchi is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Kamergotchi
Kamergotchi
Ontwikkelaar: VPROnl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel