Google verwijdert databespaar-app Datally uit de Play Store

Google lijkt stilletjes te zijn gestopt met de databespaar-app Datally. De applicatie is niet meer terug te vinden in de Google Play Store. Wat is er gebeurd met deze handige app?

Datally is weg

Google heeft een flink aanbod aan applicaties voor Android. Zo nu en dan verdwijnt er eentje, omdat Google er geen toekomst meer inziet. Het lijkt erop dat Datally de volgende app is, waar Google geen heil meer in ziet. In de Google Play Store is de applicatie niet langer meer te vinden. Degenen die de app reeds geïnstalleerd hebben op hun smartphone, kunnen de app nog wel gebruiken, maar krijgen een melding te zien dat deze niet compatibel is met Android 10.

Google Datally

Gemiddeld moeten gebruikers met de app 21 procent van hun databundel besparen, zo luidt de omschrijving van de app. Met Datally kan namelijk op verschillende manieren data bespaard worden. Je kunt voor jezelf een dagelijks limiet instellen of een deel van je databundel virtueel apart zetten, voor in geval van nood. Een andere optie is om uitgebreide statistieken te bekijken omtrent je datagebruik.

Google heeft Datally dus uit de Google Play Store gehaald. Op dit moment is onbekend of de applicatie ooit nog terugkomt.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel