Google werkt aan nieuw redesign voor Home-app: screenshots opgedoken

De huidige Google Home-app, die je onder andere kunt gebruiken voor het beheren van slimme apparaten, gaat er binnenkort anders uitzien. Op screenshots zien we het mogelijk nieuwe design van de app.

Google Home app in het nieuw

Voor het beheren van je slimme apparaten kun je de Google Home-app gebruiken. Je kunt je cast-apparaten beheren, maar ook kiezen welke muziek, film, serie of ander soort content je af wilt spelen. De werking van de huidige Google Home-app is voornamelijk minimalistisch en duidelijk, maar het mist een beetje sprankeling.

Google Home app nieuw design

Als we kijken naar nieuw opgedoken screenshots, dan werkt Google aan een visuele impuls voor de Google Home-app. Het bericht is afkomstig van Jane Manchun Wong, een bron die vaker wijzigingen in apps op weet te speuren. De nieuwe interface is nog niet beschikbaar, maar we zullen deze nieuwe versie in de toekomst gaan zien.

Bij de nieuwe interface zien we bijvoorbeeld een mooi scherm met een albumhoes, voortgangsbalk en de mogelijkheid om het afspelen van muziek te stoppen. Ook kun je direct het volume aanpassen en naar het volgende nummer gaan. Het ziet er allemaal beter uit dan nu het geval is. Het is niet bekend wanneer Google de nieuwe interface naar iedereen uitrolt.

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel