Google Nest Hub vanaf nu te bestellen in Nederland; Google Home in prijs verlaagd

Google kondigde gisteren de nieuwe Nest Hub Max aan. Daarnaast werd bekend dat de Nest Hub, voorheen Home Hub, naar Nederland komt. Vanaf vandaag kun je hem bestellen. Tevens is de Google Home in prijs verlaagd.

Google Nest Hub naar Nederland

We schreven gisteren al dat de Google Nest Hub uitgebracht zal worden in Nederland. Het kan gezien worden als een Google Home, maar dan met een beeldscherm. Wanneer je een vraag stelt, kan het antwoord direct op het scherm getoond worden. Daarnaast kun je het apparaat gebruiken om bijvoorbeeld foto’s weer te geven, en dient hij als fotolijstje. Dankzij de lichtsensor wordt de helderheid van het scherm automatisch afgestemd op de omgeving en ook wordt de kleurtemperatuur van het display erop aangepast.

Google Nest Hub

Vragen zoals ‘Hey Google, laat me mijn foto’s uit Barcelona zien’, is één van de interactiemogelijkheden met de gadget. Ook kan de Google Nest Hub helpen in de keuken; bijvoorbeeld met recepten en stap-voor-stap instructies tijdens het koken.

Sneller dan verwacht kom de Google Nest Hub al naar ons land. Vanaf vandaag, 8 mei, kun je de Nest Hub bestellen bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Vanaf 28 mei kun je hem in huis verwachten, want dan start de uitlevering. Vanaf die dag wordt hij ook verkocht bij Albert Heijn en de Google Store online. De prijs komt uit op 129 euro. Door de komst van het nieuwe product is de prijs van de Google Home gedaald van 149 euro naar 99 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel