Google brengt Nest Hub naar Nederland; ook Nest Hub Max aangekondigd

Google heeft zojuist bekend gemaakt dat de Google Home Hub, die voortaan Nest Hub genoemd zal worden, uitgebracht wordt in Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf een nog grotere Nest Hub Max aangekondigd.

Nest Hub naar Nederland

Google heeft zojuist de Nest Hub Max aangekondigd. De Hub Max is een smart display met een ingebouwde Nest Cam. De Hub Max, voorheen heette het slimme display van Google Home, heeft een groot display van maar liefst 10 inch. De ingebouwde Nest camera zorgt voor veiligheid, maar je kunt er uiteraard ook mee videobellen. De Hub Max is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld YouTube te kijken. Dankzij de naar voren gerichte speaker moet bijvoorbeeld het luisteren naar muziek een genot worden.

Nest Hub Max

Slimme camera

Je kunt de slimme camera aanzetten wanneer je niet aanwezig bent. Je krijgt een notificatie wanneer de camera beweging registreert of wanneer de camera iemand ziet die hij niet herkent. Een unieke feature is namelijk Face Match. De Nest Hub herkent jou en je familieleden. Wanneer je in de buurt bent, zal de Hub Max voor jou relevante informatie tonen. Ook is het apparaat uitgerust met Voice Match. Het apparaat herkent je aan je stem en reageert specifiek op jou.

Google Home Hub

Beschikbaarheid

De Nest Hub Max komt helaas voorlopig niet naar Nederland en zal in de loop van de zomer verkrijgbaar zijn in de VS, Groot Brittannië en Australië. Wel komt de Nest Hub naar Nederland, wat interessant nieuws is. Wat de Nest Hub bij ons gaat kosten en wanneer de verkoop start is nog niet bekend, in de VS heeft het apparaat een prijskaartje van 129 dollar.

Update 22:00 uur: Vanaf 8 mei, kun je de Nest Hub bestellen bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Vanaf 28 mei kun je hem in huis verwachten. De prijs komt uit op 129 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel