Google start ‘Google Workshop’ voor gepersonaliseerde cases

Google Workshop is een nieuwe dienst van Google waarmee gebruikers hun eigen hoesjes kunnen ontwerpen. De dienst geeft een uitgebreide lijst met opties voor het personaliseren van een eigen telefoonhoesje.

Google Workshop

Google is bezig met een nieuwe dienst onder de naam Google Workshop. Er zijn genoeg hoesjes voor de Nexus-toestellen, maar Google wil gebruikers de mogelijkheid gaan geven om zelf hoesjes te ontwerpen voor de toestellen.

Google Workshop

Google Workshop is een nog niet aangekondigde dienst, maar al wel zijn er meerdere aanwijzingen gevonden voor Google Workshop. Met de dienst kan je je eigen hoesje maken en wordt ook de achtergrond van de smartphone of tablet aan het hoesje aangepast.

Google Workshop

In Google Workshop kan je kiezen voor verschillende effecten op het hoesje. MapMe is een onderdeel waarbij je een deel van de landkaart toe kan voegen als cover. Met Moments kan je foto’s gebruiken op je hoesje en ook hiervan je achtergrond aanpassen.

Google Workshop

Er zijn op dit moment de aanduidingen dat Google Workshop beschikbaar zal komen voor de Nexus 5 en ook de Nexus 6. Het is nog niet bekend wanneer Google Workshop beschikbaar zal komen. Wel lijkt de dienst in een vergevorderd stadium te zijn.

Google Workshop

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel