Greenify bijgewerkt met Material Design en Lollipop-ondersteuning

De app Greenify heeft een update gekregen naar versie 2.5, en is in een nieuw jasje te vinden in de Google Play Store. Met een vernieuwd design, Material Design om precies te zijn, is de applicatie niet alleen qua vormgeving modern, ook softwarematig is de app vernieuwd. Greenify werkt namelijk vanaf nu op toestellen met Android 5.0 Lollipop.

Greenify is geüpdatet naar versie 2.5. Greenify 2.5 is voorzien van het moderne Material Design waardoor de applicatie een stuk strakker oogt. Daarnaast is de grootte van de applicatie gereduceerd. Android 5.0 Lollipop gebruikers kunnen nu de applicatie ook gebruiken, want Greenify biedt vanaf nu ondersteuning voor de nieuwste Android-versie. De blauw-grijze vormgeving is vervangen door het groen-witte Material Design en een ‘Zzz-knop’ waarmee je met een druk op de knop accuvretende-apps kunt sluiten.

greenify

Met Greenify kan je instellen welke applicaties wel en niet automatisch op de achtergrond opgestart mogen worden. Bij de eerste keer dat Greenify gebruikt wordt, krijgt de gebruiker uitleg over welke achtergrond-processen beter niet kunnen worden afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan chat-apps als WhatsApp, Telegram en dergelijke.

De update van Greenify is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store. Sinds september is er geen root nodig om de applicatie te draaien.

Greenify
Greenify
Ontwikkelaar: Oasis Feng
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel