Grote update voor Google Play Games, ook Play Movies geüpdatet

Google heeft Google Play Games voorzien van een grote update. In Google Play Games 2.0.11 is het Material Design doorgevoerd, en zijn er een reeks nieuwe functies toegevoegd aan de app. Naast Play Games is ook Google Play Movies voorzien van een update. Ook Play Movies is nu voorzien van Material Design.

Play Games

Google Play Games

Een vrij grote update is uitgebracht voor Google Play games. In de nieuwe versie van de applicatie zien we direct het Material Design terug. Anderhalve week geleden kwamen de eerste beelden met de APK van Google Play Games al naar buiten, maar nu is de officiële versie uitgebracht in de Play Store.

Gameprofiel en missies

In het gameprofiel wordt nu weergegeven wat je eigen vaardigheden zijn. Je eigen vaardigheden van een bepaalde game kan je vervolgens vergelijken met die van een andere speler in de app. Met missies kan je exclusieve beloningen verdienen door bepaalde uitdagingen binnen een bepaalde tijd te voltooien.

Opgeslagen games

Een handige nieuwe functie in Google Play Games is ‘opgeslagen games’. Wanneer een game deze functie ondersteunt, kan je op een ander Android-apparaat verdergaan waar je met een ander apparaat bent gebleven. Zo hoef je met een game niet opnieuw te beginnen.

play movies

Google Play Movies

De andere applicatie welke is voorzien van een update is Google Play Movies. In de nieuwe versie van Play Movies is de nieuwe vormgeving met Material Design verwerkt. Ook zijn de automatische informatie kaarten toegevoegd aan de applicatie, en een tabblad met ‘Nu kijken’.

De update voor Google Play Movies en Google Play Games zijn beide via onderstaande button uit de Play Store te downloaden.

Google Play Games
Google Play Games
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Google TV (voorheen Google Play Films)
Google TV (voorheen Google Play Films)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel